![]() |
شوية جمل باللغة التركية
هنا سوف نجد بعض الجمل المكتوبة باللغة الإنكليزية مع مرادفها من اللغة التركية ... و متى تحتاجون للمساعدة في أي شيء بخصوص الموضوع ... فلا داعي للقلق .. What's your name? Adınız ne? My name is...: Benim adım... Where are you from? Nerelisiniz? From London Istanbul: Londralıyım/İstanbulluyum Are you alone? Yalnız mısınız? Are you married? Evli misiniz? In town: Şehir merkezinde What kind of music do you like? Ne tür müzik seversiniz? What do you like doing? Nelerden hoşlanırsınız? Pleased to meet you: Memnun oldum Would you like an icecream? Dondurma ister misiniz? No thanks : Sağolun Let's go and swim: Yüzelim mi? You go, I don't want to: Siz gidin, ben istemiyorum. Seriously?: Ciddimisin? Where do you work?: Nerede çalışıyorsunuz? I'm a student: Öğrenciyim What are you studying? Ne okuyorsun? Business studies/French : İşletme / Fransızca I work in a bank : Bankacılık yapıyorum In an advertising agency: Reklam ajansında çalışıyorum Let's go and dance! Hadi, dans edelim Your eyes are beautiful: Gözlerin çok güzel I'm allergic to roses: Güle alerjim var Our friends have left early: Arkadaşlarımız erken gittiler You dance so well: Mükemmel dans ediyorsun I feel so close to you: Kendimi sana yakın hissediyorum I love you: Seni seviyorum Don't do that: Yapma! No, not tonight: Bu akşam olmaz I love you too: Ben de seni seviyorum. Good night: İyi gecele |
احلى حسين والله
موضوع راااااائع ... ولا تفكر خلصت هااا , بإنتظار الكلمات الجديدة :yes1: يسلمووووووووو..:others1: تحياتي إلك .. |
طبعاً ولا يهمك ...... إزا هيك القصة ... ما رح أوعدك لكن رح حاول
هلا فيك حمودة |
شكرا كتير حسين أنا بعشق اللغة التركية و بعرف كتير كلمات ..
يعطيك العافية .. |
اقتباس:
اللغة التركية كتير حلوة .. فيها كلمات منعرفها بالعربي أو قريبة على العربي شكراً لمرورك الجميل نازك الملائكة |
| الساعة الآن 04:11 PM. |